OBS! OBS!

21-10-27:

Just nu jobbar jag med Christeltango. Jag ska skapa en ny sparad dagbok, sedan flytta det som står i Dagbok dit (jag får kopiera från webben eftersom allt har försvunnit från min hårddisk), och därefter försöka börja om med en ny sida Dagbok. När det är klart så kommer jag att tömma den här OBS-sidan (flytta allt till nya sparade dagboken), men låta den här sidan finnas kvar tom - som reserv. Vi får väl se om jag lyckas med mitt jobb, eller ej. Jag har dagen på mig. Går det så går det, och i så fall kan jag fortsätta att skriva i Christeltango. Allt hänger på om mitt gamla Frontpage 2003 vill fungera ett tag till. Annars måste jag starta från början med en helt ny sida, då på adressen christel.es.

En påskriven borgensförbindelse är mejlad till hyresvärden i Mölle. Hon bör höra av sig under dagen, tycker jag.

WOW! Det lyckades! Frontpage ville samarbeta!

Nåja, ännu är jag bara klar till hälften. Men ni kan se att jag har skapat en Sparad Dagbok 73, och dit har jag flyttat texten från Dagbok + allt här på OBS-sidan t o m i går.

Nyss ringde Maud ett videosamtal, så vi har pratat en stund. Kul!

Nu ska jag fortsätta att jobba med själva Dagboks-sidan. Den har jag inte gjort något åt ännu. Håll tummarna för att Frontpage ska vilja även nu.

Nu fungerar DAGBOK igen! Ni kan klicka på den sidan, http://www.christeltango.com/dagbok.htm, och återigen läsa min dagbok där. OBS-sidan kommer snart att vara tom...

Fr o m nu ska jag alltså skriva blogg på sidan Dagbok igen!